Sunt cu adevarat un factor de pace?

In jos

Sunt cu adevarat un factor de pace?

Mesaj  Claudya-Pollyanna Happy la data de Vin Feb 08, 2008 1:15 pm

8 februarie

Sunt cu adevarat un factor de pace?


“Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii a lui Dumnezeu!” (Matei 5:9).

Daca aveti gandul lui Hristos, veti pune in practica lectiile lui Hristos, si pentru ca Ii apreciati iubirea si mila Sa mare, veti fi facatori de pace. Veti privi la Isus si va veti lua hrana de la El, Vita cea vie, si fiind o mladita, voi veti aduce acelas fel de roade ca butucul de vita. Dusmanul a toata neprihanirea va fi gata sa va conduca pe o cale care va fi exact opusul aceleia pe care trebuie sa mearga cei impaciuitori. El, care iubeste discordia si certurile va incerca sa va ispiteasca sa fiti legati de el pentru a conduce la cearta. El va va conduce sa credeti ca vedeti intr’un frate sau o sora ceva ce este gresit, si Satan va va indemna sa mergeti sis a spuneti acest lucru altora; dar Hristos vas pus: “Du’te si mustra’l intre tine si el singur” (Matei 18:15). De care dintre conducatori vei asculta? Nu este in conformitate cu inima noastra fireasca sa ne purtam deschis si cu credinciosie unul cu altul. Pare mai usor sa spui greselile fratelui tau altcuiva decat sa mergi si sa i le spui doar lui; dar doar urechea lui trebuie sa auda cuvintele tale de acuzare. Cel care se departeaza de lumina clara data de Hristos pentru a straluci pe calea sa, pierde privilegiu de a fi misionarul lui Hristos, si devine o unealta a celui rau. De cat de multe incercari ar fi putut fi scutita comunitatea, de cat de multa amaraciune si manie, daca pretinsii urmasi a lui Hristos ar asculta de cuvintele Sale! [Matei 5:9 citat.] Cei care sunt binecuvantati sunt cei care lucreaza in armonie cu Dumnezeu, care lucreaza impreuna cu Hristos. Harul pe care il da Duhul lui Dumnezeu este un izvor de viata pentru suflet, si va inviora pe toti cei care vin in legatura cu cei impaciuitori.
Cat de multe suflete au fost pierdute pentru ca cei ce pretind ca sunt urmasii lui Hristos au fost ocupati indeplinind planurile lui Satan, si prin aceasta au provocat cearta, si au descurajat sufletele, impingandu’le pe campul de lupta a lui Satan, cand ar fi putut sa’i ajute prin cuvinte amabile, de mangaiere. Satan este cel care produce cearta. El a pierdut cerul pentru ca era plin de invidie, gelozie, si banuieli rele, pentru ca dorea sa fie egal cu Dumnezeu. Este important sa tinem cont ca spiritul pe care il nutrim acum, faptele pe care le facem, vor marturisi daca suntem sau nu pregatiti pentru viata viitoare.

_________________
"Planteaz un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. "- Max Lucado
avatar
Claudya-Pollyanna Happy
Admin

Mesaje : 27
Data de înscriere : 06/02/2008
Varsta : 24
Localizare : Botosani

Vezi profilul utilizatorului http://maiaproapedecer.7forum.net

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum