Putere de sus

In jos

Putere de sus

Mesaj  Claudya-Pollyanna Happy la data de Vin Mai 09, 2008 2:55 pm

9 mai


Putere de sus

„Nu crezi că Eu sunt în Tatăl, și Tatăl este în Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuiește în Mine, El face aceste lucrări ale Lui. Credeți-Mă că Eu sunt în Tatăl, și Tatăl este în Mine; credeți cel puțin pentru lucrările acestea. Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face și el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele și mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl.” (Ioan 14:10-12).

Hristos dorea ca ucenicii să înțeleagă faptul că ei nu aveau să fie lăsați fără putere pentru că El mergea la Tatăl Său. Promisiunea pe care El le-a făcut-o lor este și pentru noi. Dacă o vom lua așa cum e scrisă, vom simți o astfel de încredere și credință în Dumnezeu și în adevăr, încât El va putea să își descopere puterea Sa prin noi. Faptele noastre bune vor dovedi credința noastră. Putem să primim putere și har de la Hristos care să ne facă în stare să îndeplinim lucrările lui Dumnezeu. Și să ne amintim mereu că nu trebuie să ne atribuim niciodată nouă meritele pentru lucrarea pe care o facem. Nu există nimic bun în noi; de aceea nu ar trebui să căutăm să ne onorăm pe noi înșine. Dumnezeu trebuie să primească toată slava...
Trebuie să luptăm în mod constant pentru a ne ridica atât pe noi, cât și pe ceilalți, în conformitate cu instrucțiunile date în Cuvântul lui Dumnezeu. Cu toată puterea pe care o avem trebuie să căutăm să atingem standardul de caracter pe care Hristos l-a așezat înaintea noastră. Aceasta este ceea ce vrea Dumnezeu ca noi să facem. Când, în credință umilă, ne sprijinim pe Hristos ca aptitudine a noastră, ca putere a noastră, ca totul în tot pentru noi, atunci puterea lui Dumnezeu se odihnește asupra lucrării noastre.
Cuvintele lui Hristos arată că există o legătură strânsă între cer și pământ; că față de cei care cred în puterea adevărului, Dumnezeu se manifestă așa cum nu se manifestă față de lume. Există unii care par a crede că dacă pastorul îi părăsește, ei vor naufragia. De ce nu se prind sufletele lor neajutorate de Hristos? De ce nu cred ei că, deși nu au pastor, Isus este cu ei? Fie ca ei să își însoțească pastorul în câmpul lui de lucru prin rugăciuni. Hristos le-a spus că și ei pot face lucrările pe care le-a făcut El. El spune: „Și ori ce veți cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul” (Ioan 14:13). Dar El nu spune aceasta celor care nu rămân în El.
Nu depindeți de ființe omenești pentru ajutor spiritual. Împotriviți-vă ispitei de a face dintr-un braț de carne sprijinul vostru. Priviți spre Dumnezeu la fel cum copiii privesc spre tatăl lor pământesc. Credeți că El vă iubește și că vă va ajuta, exact așa cum v-a promis.

_________________
"Planteaz un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. "- Max Lucado
avatar
Claudya-Pollyanna Happy
Admin

Mesaje : 27
Data de înscriere : 06/02/2008
Varsta : 24
Localizare : Botosani

Vezi profilul utilizatorului http://maiaproapedecer.7forum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum